Teamtraining of Workshop Communicatie

COMMUNICATIE

Eén visie, één strategie, één team! Voor elke organisatie is het van essentieel belang dat medewerkers op één lijn zitten. Als het hele team met de neuzen dezelfde kan op kijken, en een duidelijke doelstelling hebben, wordt er het meest effectief gewerkt en worden goede resultaten geboekt. Medewerkers versterken elkaar waar zij elkaar aanvullen met hun diversiteit van skills… Medewerkers zijn betrokken en er is geen sprake van eilandjes binnen de organisatie. Het bedrijf loopt als een geoliede machine en is dus in ballans!

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success"

-Henry Ford-

Helaas blijkt niet altijd elk team goed op elkaar afgestemd te zijn en heerst er onduidelijkheid over aanpak en doelstelling. Ook komt het vaak voor dat medewerkers geen duidelijk beeld hebben van hun functie binnen het bedrijf. Hier is ‘goede communicatie’ de magische sleutel tot succes! Door duidelijk te communiceren welke doelstellingen er zijn en welke aanpak er zal worden gehanteerd zullen medewerkers beter kunnen samenwerken.

Magic in Business kan hierbij helpen!

Jasper van Luit baseert zich op zijn kennis als communicatiedeskundige en zijn waarnemingen als illusionist. Hij helpt op een krachtige en leuke manier om de communicatie en de groepsdynamiek te verbeteren. Hierdoor wordt het netwerk van medewerkers binnen de organisatie met hun vaardigheden optimaal benut. Dit alles voor een succesvolle bedrijfsvoering en gelukkige medewerkers. Pure bedrijfsmagie!

Workshop of training

rondom het thema communicatie laten verzorgen?