Teamtraining of workshop teambuilding

Workshop of teamtraining teambuilding

TEAMBUILDING

Tijdens Magic in Business begint elke deelnemer op hetzelfde niveau en dat is de ideale basis voor succesvolle teambuilding activiteiten. De teambuilding workshop doorbreekt de comfort zone en daarbij is de teambuilding workshop een zeer effectieve manier om elkaar beter te leren kennen. De deelnemers laten elkaar zien dat zij in staat zijn het onmogelijke mogelijk te maken! Vol energie, met een positief gevoel en met een hechte groepsband kunnen mensen er weer tegenaan. Magic in Business maakt de deelnemers enthousiast, geeft het team een boost en blaast nieuwe energie in het bedrijf. Dat is pas magie!

"It is not a question of how well each process works, the question is how well they all work together"

-Lloyd Dobens-

Teambuilding is een krachtig instrument om medewerkers elkaar beter te leren kennen. Ook kan teambuilding ervoor zorgen dat mensen van verschillende afdelingen beter met elkaar samenwerken. Geen eilandjes van verschillende afdelingen maar beter gebruikmaken van elkaars kwaliteiten en meer betrokkenheid.

Als de samenwerking optimaal is, zullen medewerkers elkaar versterken. De neuzen staan de zelfde kant op en iedereen zit op één lijn. Dit is de ideale basis voor succes.

Veel bedrijven kiezen ook vaak voor sportieve teambuiling activiteiten. Uit onderzoek is gebleken dat zulke teambuilding oplossingen vaak tegengestelde effecten hebben. Door het competitie-element drijven teams juist verder uit elkaar. Terwijl het doel van teambuilding er op gericht zou moeten zijn om betrokkenheid van de medewerkers te stimuleren en een team op te bouwen. Gelukkig is mijn workshop teambuilding er juist op gericht om Magie binnen het team te brengen… geen competitie maar magie!

Workshop of training

rondom het thema teambuilding laten verzorgen?