Gastspreker voor Project Managers bij KPN
09 januari 2017 
1 min. leestijd

Gastspreker voor Project Managers bij KPN

Tijdens de introductie van de invoering van de project management methode Prince2 bij KPN, werd ik ingezet als gastspreker motivatie voor de project managers van KPN.

Met een indrukwekkende Magic In Business presentatie van 90 minuten werden de project managers van KPN geïnspireerd om beter te communiceren. Door effectieve communicatie wordt iedereen bewust van zijn rol en heeft iedereen binnen KPN dezelfde visie.

Gastspreker Jasper van Luit

Veranderingsbereidheid en motivatie

Daarnaast heb ik mijn inzichten gedeeld over hoe je, als project manager, veranderingsbereidheid kunt bevorderen bij collega’s. Het kan soms lastig zijn om een nieuw systeem of werkwijze te implementeren. Er kunnen ‘kinderziektes’ opduiken. Daarnaast zullen collega’s niet altijd vol enthousiasme de nieuwe methode omarmen.

Bewapend met mijn arsenaal aan managementtips, in combinatie met spectaculaire illusies en interactieve oefeningen, heb ik de project managers op een andere manier naar management laten kijken. Het was heerlijk om bij te mogen dragen aan een gemotiveerd en enthousiast management team!

Review over Jasper van Luit – Gastspreker motivatie:

“De wijze waarop Jasper van Luit van ‘Magic In Business’ voor onze vakgroep Project Management de zaken verhelderde door magie, toont zijn grote vakmanschap. Wij hebben allemaal voortreffelijk genoten van z’n optreden!”

KPN – Wim Ingelse, Martin Wolvekamp, Harry Suyker – Project Management Corporate Solutions

Veranderingsbereidheid en motivatie

Interesse in een gastspreker?

Ben je benieuwd wat ik voor jullie management team kan betekenen? Zijn er veranderingen binnen jullie organisatie? Is er behoefte aan een gastspreker die werkelijk contact maakt met collega’s en op een positieve manier onderwerpen bespreekbaar maakt?

Vol aandacht neem ik de tijd om de situatie te begrijpen en mij te verdiepen in zowel leidinggevenden als medewerkers. Daarmee zorg ik ervoor dat mijn interactieve presentatie aansluit op de belevingswereld van medewerkers. Hiermee zorg ik ervoor dat mijn presentatie ook daadwerkelijk effect heeft.

Heeft u deze artikelen al gezien?

Wat kan ik voor u betekenen?

Wilt u een spreker inhuren dan kunt u terecht bij Magic In Business? Al 15 jaar ben ik een veelgevraagd spreker en werk ik wereldwijd met toonaangevende bedrijven. Als communicatiedeskundige, illusionist en inspirator breng ik magie in bedrijven, overheden, zorginstellingen en universiteiten. Mijn diensten:

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met mij op! Ik ben telefonisch bereikbaar via 020 777 55 11

Over de schrijver
Al 25 jaar ben ik professioneel prijswinnend illusionist, en treed met heel veel liefde over de hele wereld op. Als communicatieman, ondernemer en spreker werk ik met de mooiste bedrijven, universiteiten en overheden. Bijzondere verhalen, verrassende inzichten en magische ideeën deel ik tijdens mijn interactieve presentaties, inspiratieshows, workshops, webinars en blogs.
Reactie plaatsen