Teambuilding workshop

Teambuilding Workshop voor een magisch team!


Verbind collega's en zorg voor een positieve boost in het team...

Boek onze teambuilding workshop met resultaat!

De teambuilding workshop Magic In Business maakt van het team een magisch team. Een team dat alles voor elkaar krijgt! De sessie is leuk, interactief, hands-on, en geeft daadwerkelijk een positieve boost. Niet alleen de sfeer wordt verbeterd, maar collega's worden ook uitgedaagd om met een frisse blik en op een nieuwe manier naar het dagelijks werk, de samenwerking en communicatie te kijken. Anders denken en anders doen!

Hoe kan het zijn dat het ene team in ballans is, en optimaal gebruik maakt van de aanwezige kwaliteiten van collega's, waar mensen in een ander team elkaar vooral lijken dwars te bomen en langs elkaar heen te werken?

Mijn naam is Jasper van Luit en ik ben prijswinnend illusionist en communicatiedeskundige, met mijn teambuilding workshop Magic In Business zorgt ik voor verbinding, een positieve sfeer en veranderingsbereidheid, gegarandeerd! 

Teambuilding Workshop in actie
Teambuilding activiteit

Binnen de teambuilding workshop onthul ik de geheimen van een succesvol team. Daarnaast testen de deelnemers op hilarische, maar positieve manier de communicatie skills, en wordt de vindingrijkheid en creativiteit van collega's op de proef gesteld. Verder worden eye-opening waarnemingsoefeningen gebruikt om na te gaan hoe scherp collega's zijn.

De unieke en krachtige mix van inhoud, verbluffende illusies, interactieve experimenten, krachtige trucs, humor, eye-opening inzichten, verhelderende filmpjes en een inspirerend verhaal, zorgen voor een onvergetelijke teambuilding workshop met impact die niet alleen inspirerend is maar ook collega's verbindt!

Honderden organisaties heb ik mogen helpen om teams succesvoller te maken

"We hebben vaak de neiging te denken in obstakels en dingen die onmogelijk zijn. De kracht van Jasper's teambuilding workshop heeft ons laten ervaren dat het onmogelijke, mogelijk kan zijn."

Reactie ING Teambuilding Workshop

ING – Samira el Kanfoudi

“Het team gaat een achterstand van meer dan een miljoen goedmaken en het jaarbudget halen. Ook hebben we de grootste order ooit geboekt dus Magic in Business heeft zin gehad!”

Reactie ZOLL Teambuilding Workshop

ZOLL – Jurgen Kappers

"Jasper is in staat geweest om op een zeer enthousiaste en verrassende manier de medewerkers van NS commercie anders te laten denken over de uitdagingen die we hebben als NS."

Reactie NS Teambuilding Workshop

NS – Arjen Huizinga 

Aandacht voor medewerkers is aandacht voor het bedrijf

Met mijn teambuilding workshops en als team trainer kom ik bij honderden organisaties over de vloer om medewerkers en leidinggevenden te motiveren en inspireren. Steeds meer organisaties begrijpen dat medewerkers het succes van het bedrijf bepalen. Zonder medewerkers is er geen bedrijf! Hoe beter medewerkers in hun vel zitten en hoe beter mensen op hun plek zitten binnen het team, hoe meer een team en bedrijf kan groeien.


Mijn teambuilding workshop Magic In Business helpt bij het verbeteren van interne communicatie. Oplossingsgerichtheid en creativiteit worden vergroot. En, ook niet heel onbelangrijk, verbetert de sfeer in het team.

Teambuilding Workshop Magic In Business

jasper van luit 

De teambuilding workshop begeleid en presenteer ik. Mijn naam is Jasper van Luit en ik ben communicatiedeskundige, illusionist, teamtrainer en een bevlogen spreker. Overladen met enthousiasme en toewijding, help ik wereldwijd toonaangevende bedrijven en medewerkers om nog succesvoller te zijn. Mijn visies als illusionist en verrassende inzichten als communicatieman, vormen het uitgangspunt van de teambuilding workshop. Tijdens de sessie draag ik oplossingen aan voor uitdagingen waar uw team en ook organisatie mee te maken heeft, in de steeds veranderende markt en complexe maatschappij. Medewerkers zet ik, op positieve manier, continu op scherp en verwonder hen met indrukwekkende illusies en mind experimenten. Een effectieve en vooral leuke manier van teambuilding. Beweeg collega's en zorg voor magie in het bedrijf. Heel graag help ik daaraan mee!

Teambuilding Workshop door Jasper van Luit
Enthousiaste klanten

Bekijk reacties van mijn enthousiaste klanten

Inspirerende workshop

Magic In Business werkt inspirerend, motiverend & activerend


Resultaten teambuilding workshop

  • Deelnemers worden op scherp gezet en wakker geschud
  • Veranderingsbereidheid neemt toe
  • Communicatie en samenwerking worden verbeterd
  • Ik help medewerkers te verbinden en de sfeer te verbeteren
  • Oplossingsgerichtheid en creativiteit worden gestimuleerd
  • Medewerkers worden gemotiveerd om initiatief te nemen
  • Onvergetelijke teamtraining met impact
  • Deelnemers krijgen een energieke boost

ERVARING

    Ruim 15 jaar ervaring en honderden tevreden klanten! Ik ben een toegewijde, betrokken en enthousiaste spreker en trainer.


"Samenwerken met Jasper van Luit is samenwerken met magie. Een optelsom van professionaliteit, betrokkenheid, creativiteit en enthousiasme. Met als resultaat een inspirerend en betoverend evenement!"

VTL – Josine Kalkman

MAATWERK

Het thema en de boodschap van de dag worden in de workshop verwerkt. Graag denk ik met u mee om de teamdag of event tot een groot succes te maken!


"Jasper has taken time to understand our main challenges and which direction we wanted to take the presentation. He has delivered an outstanding presentation full of inspiration. Thank you for this unique experience!”

Nespresso – Maria Kuzmicheva

PERSOONLIJK

Tijdens een persoonlijk telefonische intake stem ik met u af om te zorgen dat de workshop feilloos aansluit op uw thema's en doelstelling.


"Jasper is een prettig persoon in de omgang, wat zich kenmerkt door een soepele samenwerking, heldere afspraken en flexibele inzet. Samenwerken met Jasper is gegarandeerd een creatief traject met een verrassend resultaat!"

Stadgenoot – Sirikit Huibers

Teambuilding Workshop boeken?

Meer weten over wat ik met Magic In Business kan betekenen tijdens jullie teamdag of event?

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.