Spreker Jasper van Luit

Magic In Life...

Magic In Business


Jasper van luit

Als kind droomde ik altijd al groots. Niets was onmogelijk, te onrealistisch of belachelijk. De toekomst was één groot feest! Al snel wist ik dat ik illusionist wilde worden en over de hele wereld wilde optreden.

Kinderen hebben het bijzondere vermogen om zonder belemmeringen te denken. Dat is de kracht van kinderlijke naïviteit. Als wij mensen ouder worden en opgroeien, verliezen we onderweg ons natuurlijke onbegrensde optimisme en geloof in het feit dat wij in staat zijn om alles voor elkaar te krijgen. 

Vanaf jongs af aan wordt ons geleerd om binnen kaders te denken en binnen de lijntjes te kleuren. Er worden beperkingen opgelegd en er wordt verteld wat mag en wat mogelijk is en vooral wat niet mag en kan. Het vermogen om zonder barrières te denken wordt hierdoor beperkt.

Het is de kunst om dat bijzondere vermogen als volwassene weer terug te halen, zodat je alsnog die grootse en soms onrealistische dromen een kans kunt geven.

Jasper van Luit

Don't fight the current, ride the wave!

Keuzes maken, kansen pakken, moed, risico’s nemen, vallen, opstaan, flexibel opstellen, creativiteit, balans, kracht, oplossingsgerichtheid, doorzettingsvermogen, snelheid, scherpzinnigheid, angst overwinnen en snel kunnen bijsturen zijn allemaal competenties die je nodig hebt om in een competitieve markt, die continue in beweging is, succesvol te zijn. 


Kun je je voorstellen dat je deze dingen ook in je vrije tijd zou willen doen, voor je plezier? Ik wel! Al deze elementen komen ook terug in mijn grote passie. Inmiddels ben ik al zeker 25 jaar hartstochtelijk surfer.


Een belangrijke les die ik uit surfen heb kunnen trekken, is dat een golf altijd sterker is dan jezelf. Wat betreft krachtmeting kun je de strijd nooit winnen van de oceaan. Wel kun je slim, flexibel en behendig zijn en de juiste strategische keuzes maken, zodat je alsnog kunt slagen in iets dat veel groter is dan jezelf.


Met de golf samenwerken en haar immense kracht optimaal benutten... Net zoiets als in teamverband werken. Deze levensles is enorm waardevol in mijn carrière en in het leven.

Biografie

Een tijd terug won ik de Nederlands Kampioenschappen illusionisme en inmiddels ben ik al 25 jaar een succesvol professioneel illusionist, communicatiedeskundige, magisch entertainer en inspirerende spreker. Op 12 jarige leeftijd werd ik ontdekt en uitgenodigd om een Internationale Magic Show te presenteren tijdens The World Championships of Magic.

Internationale erkenning kreeg ik in 2003 toen ik meedeed aan het Wereld Congres voor Illusionisme (FISM) in Den Haag. Inmiddels heb ik honderden optredens gegeven in het buitenland als spreker en als illusionist.

Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam. Na al die jaren reizen woon ik nog steeds in Amsterdam met mijn vrouw en twee kinderen. Nederland is een vooruitstrevend land waarin organisaties continu bezig zijn met ontwikkeling en innovatie. Deze forward manier van denken past exact bij de magische manier van denken die ik heb. Het schijnbaar onmogelijke, mogelijk maken is wat mij drijft... Bright Thinking!

Graag deel ik mijn liefde voor communicatie, innovatie en creativiteit en mijn sensationele inzichten als illusionist!


Internationale Carrière

Met heel veel plezier ben ik wereldwijd werkzaam. Plaatsen buiten Nederland waar ik uitgenodigd ben met mijn shows en als spreker: Las Vegas, Hollywood, Hermosa Beach, Los Angeles, Monte Carlo, Londen, Montreal, Shanghai, Beijing, Ji’nan, Shenzhen, Macau, Hong Kong, Parijs, Biarritz, Meribel, Aix le Bain, Forges les Eaux, Amiens, Singapore, Berlijn, Stuttgart, München, Bremen, Sindelfingen, Bad Oeynhausen, Kopenhagen, Brussel, Zoersel, Gent, Leuven, Antwerpen, Kuala Lumpur, Bregenz, Lissabon, Coimbra, Stockholm, Andorra, Luxemburg, Granada, Zamora, Salamanca, Pamplona, Puerto Rico.


Voorpagina van Chinese krant

Voorpagina van Chinese krant - aankondiging van de illusieshow In honderden shows heb ik opgetreden, en ik ben in tientallen TV-shows te zien geweest, waaronder: ‘The World’s Greatest Magic Show’ in Las Vegas, The World Championships of Magic in Stockholm, in het ‘Magic Castle’ te Hollywood, bij ‘Just for Laughs’ TV show in Montreal, met Chris Rock en Jay Leno (Tonight Show) in ‘The Comedy and Magic Club’ in Hermosa Beach en twee keer voor de legendarische Franse TV show ‘Le Plus Grande Cabaret du Monde’ op TF1 en TV5. Daarnaast won ik de Mandrakes d'Or Award in Parijs. Ook trad ik op voor Prins Albert en Prinses Stephanie van Monaco in de show Monte Carlo Magic Stars en wellicht ben ik nu te gast als inspirerende spreker tijdens jullie teamdag, congres, webinar of corporate event!

Met al mijn ervaring, kennis en enthousiasme kom ik graag uw publiek of medewerkers inspireren!