TESTIMONIALS - Enthousiaste klanten

“Jasper heeft mijn projectleiders een eerste boost gegeven in leren veranderen en wat daar allemaal voor nodig is. Door zijn enthousiasme en zijn snelle begrip van het probleem werd het een geslaagde middag met veel interactie, verbazing en veel lol. Jasper bedankt!”

ABN AMRO – Patricia van Unen – Manager Domain Projects & Capacity – IT Solutions Transactions

"It was super fantastic! Yes, they really enjoyed your presentation — I still get lots of positive reactions to it!"

Adyen - Tré Sweeney - Knowledge Manager - Global HR Adyen

"Een fantastische mix van inhoudelijke aansluiting bij het duurzaamheidsthema van onze relatiedag en plezierig interactief entertainment!"

Wereld Natuur Fonds - WWF - Leo Hillen - Head of Business and Industry

“Het team gaat dit kwartaal een achterstand van meer dan een miljoen goedmaken en het jaarbudget halen. Ook hebben we de grootste order in de historie van ZOLL Nederland geboekt dus Magic In Business heeft zin gehad!”

ZOLL – Jurgen Kappers – General Manager Benelux

“We have invited Jasper as an inspirational speaker to open our two-day teambuilding event. Jasper has taken time to understand our main challenges and which direction we wanted to take the presentation, he has provided a full outline of the performance, so we knew exactly what we were getting. On the day itself he has delivered an outstanding presentation full of inspiration and new ways to look at things. He has shown us how dealing with change can be fun and how dreaming big and reaching out for your dreams is the only way forward. Thank you for this unique experience!”

Nespresso - Maria Kuzmicheva - CRC Project Manager - Nestlé Nespresso Benelux

“Een ongelofelijke sessie waarin de link wordt gelegd tussen ambitieuze doelen en wat er allemaal mogelijk is als je verder kijkt dan wat je in eerste instantie ziet.”

E.ON – Freek Gasseling & Bart Sweegers – Mass Retail & Marketing E.ON Benelux

"Onze heidag voor managers en directeuren startte met een openingsact van Jasper. Dat brak direct het ijs, creëerde een fantastische sfeer maar ook focus op de klus die we die dag moesten klaren. Mede dankzij hem werd het een topdag. Super bedankt!"

Gemeente Amsterdam - Dorine Kerpestein - Afdelingshoofd Handhaving Werk & Inkomen

“Voor onze teamdag hadden wij een workshop geboekt bij Magic in Business. Je hoopt dan altijd dat de collega’s het ook leuk vinden. Nou, dat was een understatement! Onze collega’s hebben stuk voor stuk teruggekoppeld aan ons hoe leuk ze het vonden. Ze waren erg onder de indruk van jouw magische handelingen en hebben echt genoten. Zelden heb ik mijn collega’s zo enthousiast gezien tijdens een werk gerelateerde workshop. Ontzettend bedankt dat je een fantastische show voor ons hebt neergezet.”

The Hague University of Applied Sciences - Claartje Phoelich - Regisseur backoffice HRM - De Haagse Hogeschool

"Hartelijk dank voor je geweldige presentatie, je hebt onze verwachtingen overtroffen!" 

ING – Patricia Attevelt –Program Manager RIO – Directie ING Domestic Bank Nederland

"Samenwerken met Jasper van Luit is samenwerken met magie. Een optelsom van professionaliteit, betrokkenheid, creativiteit en enthousiasme. Met als resultaat een inspirerend en betoverend evenement!"

VTL – Josine Kalkman – Projectleider VTL Transport en Logistiek

"De wijze waarop Jasper van Luit van ‘Magic In Business’ voor onze vakgroep Project Management de zaken verhelderde door magie, toont zijn grote vakmanschap. Wij hebben allemaal voortreffelijk genoten van z’n optreden!"

KPN - Wim Ingelse, Martin Wolvekamp, Harry Suyker - Project Management Corporate Solutions

"Jasper, bedankt voor je energieke optreden! De interactieve oefeningen hebben zeker bijgedragen aan een goede synergie binnen ons team!”

Unisys Nederland NV – Ton van Setten – Commercial Director TCIS

"Jasper is in staat geweest om op een zeer enthousiaste en verrassende manier de medewerkers van NS commercie anders te laten denken over de uitdagingen die we hebben als NS. Interactief en leuk!”

NS - Arjen Huizinga - Hoofd Sales & Distributie

“Jasper heeft op een inspirerende en magische wijze ons laten inzien dat het ‘onmogelijke, mogelijk gemaakt kan worden’, zolang je er maar zelf in gelooft. Met zijn leuke en enthousiaste presentatie weet hij een ieder te raken. Hij vormt met zijn optreden een leidraad die vervolgens gemakkelijk terug te pakken is in diverse probleemstellingen.”

Reumafonds – John de Zeeuw – Hoofd collecteorganisatie

“Het was een fantastische dag , we hebben enorm genoten van Magic In Business! Complimenten aan jou! In de wandelgangen hoor ik dat het de beste teamevent ooit was, daar ben ik enorm blij om. Hartelijk dank voor de presentatie en hopelijk tot weerziens!”

Ekaterina Stavrakakis – Shopper Activation Manager Espresso / Mother&Child Care – Personal Health – Philips Benelux

"Heel leuk hoe Jasper met het publiek de interactie opzoekt. Ook erg inspirerend hoe hij mensen op een andere manier naar dingen laat kijken, heel nuttig voor de sessie die wij hadden over burgerkracht! Ook van de overige deelnemers veel leuke reacties ontvangen!"

Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties – Sarafien Hiel

“Jasper heeft als dagvoorzitter een magische bijdrage aan ons symposium gegeven. Op inspirerende wijze heeft hij het programma aan elkaar gevlecht. Jasper heeft laten zien dat je het onmogelijke mogelijk kunt maken!”

NHL Hogeschool – Jeroen van Deel – Beleidsadviseur

“De energieke sessie die snel afgewisseld met goocheltrucs zorgde gelijk voor een boost binnen de groep. Iedereen werd meegetrokken in het enthousiasme en deed ook actief mee met de trucs die gezamenlijk gedaan konden worden. 

Met de oneliners in de vorm van een PowerPoint presentatie bleef de rode draad van de sessie goed zichtbaar en was het een leerzame avond voor iedereen!!”

Conquaestor – Tom Baars – Senior Finance Specialist

“Jasper heeft tijdens de jaarlijkse conferentie voor ons internationale netwerk een magische show opgevoerd die de mensen ook nog aan het denken heeft gezet! Zijn Engels is perfect en zijn optreden was de basis voor een zeer succesvolle brainstormsessie die wij aansluitend hebben gehouden. Iedereen spreekt nu nog steeds over een “Magical weekend”! Jasper inhuren is dan ook een absolute aanrader!”

Dekra - TMN Survey Group – Huib Ort – Chairman

"Jasper van Luit haalt het beste aan creativiteit bij je naar boven!"                                      

JMW - Karien Anstadt - Hoofd afdeling vrijwilligerswerk

“Recent heeft Jasper van Luit de medewerkers van Lacent kennis laten maken met “Magic in Business”. Zijn optreden kan worden omschreven als zeer inspirerend, motiverend en actueel. De medewerkers van Lacent bedanken Jasper voor zijn spetterende show!” 

Lacent – Wehkamp – Renske Slotman – Assistente Gert-Jan Wunderink, Directeur Lacent B.V.

"Jasper van Luit wist op een indrukwekkende wijze onze managers mee te nemen naar zijn magische wereld die perfect aansloot bij de wereld die FUJIFILM voor het management wil creëren. 

Zelf ervaren dat belangrijke thema's in je ontwikkeling ook vanuit een totaal andere invalshoek te beleven zijn, praktisch, herkenbaar en nog leuk ook! Kortom het was een succes. 

De effectieve manier van samenwerking, zeer korte voorbereidingstijd, flexibiliteit en geleverde kwaliteit zijn zeker magisch te noemen. Ook het effect mocht er zeker zijn. Zonder uitzondering wist Jasper onze managers te inspireren!”

FUJIFILM – Jan van Reijsen – HR manager, FUJIFILM Manufacturing Europe

“Ik wens je nogmaals hartelijk te danken voor de uitstekende show van gisteren tijdens het Matexpo evenement. Je bent erin geslaagd de mensen te doen nadenken en dat is met dit publiek niet zo evident! De Raad van Bestuur vond de keuze voor jouw show zeer goed. 

Jasper van Luit is erin geslaagd om bij een vrij star publiek heel wat enthousiasme los te weken. Zijn dynamische aanpak sloeg echt aan en het publiek kon naar huis gaan met een hele reeks frisse en vernieuwende ideeën.”

MATEXPO NV – Gregory Olszewski – Managing Director

"Voor de kwartaalmeeting van Voskamp Beveiligingstechniek in Soest hebben wij een workshop geboekt bij Magic in Business: Een ontzettend leuke en leerzame workshop. De terugkoppeling die ik ontvangen heb van mijn collega's is zonder uitzondering erg positief. Als techneuten willen we natuurlijk de magie begrijpen en kunnen verklaren, het houdt ons nog steeds bezig... Ontzettend bedankt dat je een fantastische show voor ons hebt neergezet."

Voskamp Groep - Luco Brouwer - Vestigingsleider Voskamp Beveiligingstechniek Soest

“Jasper heeft met zijn bevlogen enthousiasmerende presentatie ons een onvergetelijke Young Professionals netwerkbijeenkomst bezorgd. Ondanks dat Jasper een illusionist is, zijn wij geen illusie armer geworden. 

We zijn des te rijker geworden van de ervaringen die we hebben opgedaan door de (soms letterlijke) vlammende trucs en de verbinding daarbij met de werkvloer. Een echte must-have voor organisaties waar een beetje magic gewenst is!”

Provincie Overijssel – Marc Snuverink – Financieel beleidsmedewerker

“Jasper weet niet alleen een leuke inspirerend show neer te zetten, waarbij het publiek niet toekijkt maar participeert en wordt meegezogen in zijn enthousiasme. Hij weet ook heel goed zijn performance te koppelen aan diepere boodschappen die aansluiten op thema’s die leven binnen een organisatie.”

Abena – Rob Basjes – Managing Director

"Jasper heeft een verfrissend en buitengewoon leuk optreden verzorgd waarbij hij op zijn eigen wijze ons een spiegel voorhield over de uitoefening van ons werk"

Autoriteit Financiële Markten – AFM – Danny van Dijk – Senior toezichthouder

“De magie van communicatie is ons binnen Bevolkingsonderzoek Zuid-West zonneklaar geworden na de presentatie van 

“Magic in Business” om onze beleidsdag. Op een ludieke, verfrissende en humoristische wijze weet Jasper mensen ‘wakker” te schudden en hun aandacht vast te houden en het vage begrip communicatie tot een tastbare tool te maken waar je als medewerkers mee aan de slag kunt. De verrassingselementen in zijn show maken het tot een unieke ervaring met hoge impact. In deze vorm is magie heel verhelderend!”

Bevolkingsonderzoek Zuid West – Elma van der Vlis

"Onze teamdag had als doel om even los te komen van de dagelijkse beslommeringen en met elkaar wat meer te lachen dan we al doen op het werk. Ook hadden wij het gezamenlijke doel om erachter te komen wat elkaars krachten zijn, onder het motto “samenwerken is de sleutel tot succes”. Jasper heeft een gedeelte van deze teamdag op een zeer verrassende en leuke manier ingevuld. Vol verbazing hebben wij het uur doorgebracht en we hebben ontzettend gelachen bij de oefening waarbij wij de kunst van het communiceren gingen oefenen. Jasper is toegankelijk en kan goed inschatten wat de groep nodig heeft qua energie. Bedankt Jasper en heel veel succes!"

Royal FloraHolland - Stefanie de Man - Operational Manager Logistics FloraHolland

“Jasper heeft tijdens ons jaarlijks business unit uitje op een magische en levendige wijze laten zien hoe wij meer ‘out of the box’ kunnen denken, beter kunnen samenwerken en beter kunnen luisteren naar elkaar. 

Daarbij heeft hij ons enkele hilarische trucs geleerd waarmee je het ijs kan breken bij cliënten en hoe je de dagelijkse routine op het werkt doorbreekt door eens iets onverwachts te doen. Iedereen was super enthousiast over deze vlammende en leerzame presentatie. Nog veel dank voor je presentatie, iedereen heeft er nog dagen over gesproken!”

Intertrust – Jolanda Vossen – Company Lawyer – Intertrust Group

"Jasper heeft bij Cool Cat op magische wijze de kick-off gegeven voor een dag vol energie en FUN! Door zijn manier van presenteren kreeg Jasper al snel de deelnemers mee en werden ze geprikkeld om na te denken over bepaalde onderwerpen. De reacties van de deelnemers waren allemaal erg positief en diegenen die niet aanwezig waren hadden daar zeker spijt van! Het optreden van Jasper komt nog veel ter sprake en heeft zeker een impact gehad binnen onze organisatie. Nogmaals bedankt!”

Cool Cat Fashion – Sandra Lago Perez – HR Development Officer / Trainer

"Wat was het een leuke presentatie. Je was voor ons het hoogtepunt van de dag tussen alle saaie werkgerelateerde onderwerpen. Ik heb nog wel een vraagje, Hoe krijg je in vredesnaam zo’n basketbal in zo’n klein koffertje. Daar snap ik echt niks van!"

Gemeente Amsterdam - Ate Vegter - Teammanager

“Jasper heeft ons met zijn workshop Magic in Business een inspirerende en vrolijke start gegeven voor onze teamdag. Zijn combinatie van magische momenten, vrolijke interactieve opdrachten en rake opmerkingen heeft zeker bijgedragen aan een vruchtbare dag!”

Stichting Kinderpostzegels – Hans Vermathen – Hoofd Actievoering, Automatisering en Beheer

"Wat een ongelooflijk leuke act heb je met een heerlijk verfrissende kijk. Ik heb ervan genoten, zeker omdat alle items die je noemt bij mij iedere dag voorkomen! Erg leuk je interactive acties, lachen!"

Quorum – Marianne A.H. van de Water-Hogervorst – Owner – Quorum Preliminary Sales

"Hartelijk dank nogmaals voor je optreden tijdens onze dag over ‘Grip op teamdynamiek.’ Ook uit de evaluaties blijkt dat jouw onderdeel erg goed werd gewaardeerd."

Hier enkele opmerkingen van deelnemers:

'Had van mij nog wel langer gemogen, heel interactief!'

'Knap!'

'Die ga ik ‘Googlen’ leuk hoor!'

'Vrolijk naar huis'

'Topper!'

'Ik ben nog aan het nagenieten van je illusies en magie – boeiend!'

Studiecentrum Rechtspleging (SSR) - mr. drs. F. (Floor) Boekhorst - Adviseur Leiderschap

"Bedankt voor je inspirerende sessie tijdens onze commerciële Kick-off! De veranderingen voor ons team heb je op ludieke wijze neergezet, waardoor het zeker tussen de oortjes blijft zitten.  We gaan je optreden als learnings dan zeker ook als ‘rode draad’ gebruiken tijdens onze meetings en uiteraard trachten je fraaie trucs ons eigen te maken. 

Magic In Business: een MUST voor elk inspirerend en motiverend moment!"

Kneipp – Kees Griep – Field Sales Manager

"Wij hebben alleen maar positieve reacties mogen ontvangen van onze collega’s, het was dan ook een geslaagde dag! Wij zouden zeker in de toekomst beroep op jou doen, iedereen was onder de indruk!

Gemeente Amsterdam - F. Tallih- Allilti - Medewerker Verhaal

"De Magic in Business workshop zorgde er vanaf de openingsact voor dat onze automatische piloten waren verdwenen. Dit was erg prettig, ook voor de rest van de dag. Het was een groot succes!”

Alliander – Stephan van Aagten – Business Project Manager

“Magic in Business, een vlotte show geleidt door een ontzettend frisse, professionele entertainer Jasper, die met korte acts de actuele thema’s binnen het bedrijf van een andere kant weet te belichten.”

Fleura – Export Robert Kalter – Directeur

"Jasper heeft op een grappige en originele wijze diverse thema's onder de aandacht gebracht. We kunnen terug kijken op een inspirerende workshop!"

Merford – Adrienne Vertooren – Managing Director

"De jaarlijkse Communicatiedag van Hogeschool Windesheim stond in het teken van 'De magie van Communicatie'. 

Jasper van Luit was de rode draad gedurende de dag. Hij opende spectaculair de dag met een aantal wonderbaarlijke trucks. Bij het bedrijven rondje vertelde Jasper hoe de loop van zijn carrière er uit zag en dat deed hij alles behalve saai. 

De workshop Magic in Business trok de meeste bezoekers. Iedereen was lyrisch enthousiast over de workshop. Wij zijn zeer tevreden het optreden van Jasper van Luit. Zonder zijn inbreng was de dag nooit zo spetterend en magisch geweest."

Hogeschool Windesheim – Marieke van Berloo – AIDA Communicatie

"De manier waarop de aanleiding van onze personeelsbijeenkomst naadloos geïntegreerd werd in het informele optreden van Jasper is een groot compliment waard! Zowel van iets verder weg als van heel dichtbij kwamen wij allemaal tot de conclusie dat Jasper een fantastische vakman is! Namens Centric en al haar collega's bedankt, ik vond het super!"

Centric – Evert van de Kraak

"Magic in Business heeft met beperkte middelen, korte voorbereiding en tijd een uitstekende bijdrage geleverd aan het visualiseren van een strategisch onderwerp. Het resultaat was een spetterend kort optreden van onze eigen medewerkers waarbij het onderwerp op magische wijze aan bod kwam. Wij kijken tevreden terug op een enerverende middag magie."

SAP – Hugo van der Weijden – Business Applications & Solutions

Jasper was zeker één van de succesfactoren van de Communicatiedag. Ons publiek hing aan zijn lippen en hij wist werkelijk overal een show van te maken. De voorbereiding en samenwerking met Jasper ervaren wij als zeer prettig en professioneel."

Hogeschool Windesheim – Mellanie Hollander – AIDA Communicatie

"Ik wil je hartelijk danken voor je inzet. De reacties die ik gehoord heb, waren o.a. 'superleuk' en 'idee is heel bruikbaar.' De middag is een groot succes geworden, waaraan jij een belangrijke bijdrage hebt geleverd. De contacten met jou in het kader van de voorbereidingen heb ik eveneens als heel plezierig ervaren."

Ministerie van Justitie – Anneke van den Berg

"Jasper heeft de medewerkers van Bike Totaal verrast met een energieke presentatie! Jasper gaf het thema ‘samenwerken werkt’ een magisch tintje."

Bike Totaal – Maarten de Vos – General Manager at Dynamo Retail Group B.V.

“Jasper beet op magische wijze het spits af tijdens onze Kick-off. Een prikkelende en informele start van een formele bijeenkomst.”

SIDN – Martin Sluijter – Communicatieadviseur

“De show van Jasper heeft gezorgd voor een ongedwongen en goede sfeer tijdens onze internationale meeting. De verrassende elementen werden met humor gebracht waardoor ook volgende speakers spontaan een goochel item aan hun presentatie hebben toegevoegd.”

Abbott – Inge Leferink – Head QC

“De juiste dosering van ernst, levenswijsheden, illusie en gein, om iedereen aan het eind van een intensieve trainingsdag toch nog even helemaal los te krijgen. Bovendien knap toegespitst op ons werkterrein! En je goochelskills zijn natuurlijk onnavolgbaar!”

Stichting CPO Lelystad – Erna Cornelissen – Managementassistente

“Geweldige wijze om buiten je kaders leren te treden en het schijnbaar onmogelijke mogelijk te maken en dat op een leuke speelse wijze.”

Ministerie van Defensie – Edwin Flikkenschild – Programmamanager

“Ongekunsteld, scherpzinnig en inspirerend. Zo neemt Jasper zijn publiek mee naar de kwintessens van zijn boodschap. Moeilijk om onbewogen te blijven. Of hoe communicatie plots een magische dimensie krijgt.”

Aexis Belgium – Kristien Cockx – Marketing Coordinator

“Jasper van Luit gaf een prikkelende voorstelling die goed aansloot bij de beleving van de medewerkers van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Hij had zich duidelijk goed voorbereid op het publiek. Hij hield af en toe een spiegel voor, en wist de mensen uit de stoel te krijgen.”

Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed – Paul Schaap – Hoofd regio Oost Nederland

‘Zoveel mogelijk medewerkers van de gemeente Purmerend betrekken bij actief werknemer- en werkgeverschap. Maar dan op een spannende, creatieve en verrassende manier. Hoe doe je dat? Je belt Jasper van Luit van Magic in Business en geeft hem deze uitdagende opdracht. Geen show, maar korte, krachtige verwondermomenten. Na intensieve voorbereidingen bracht Jasper ons een diversiteit aan prikkelende acts voor individu en groepjes op de diverse locaties over actief en flexwerken, onmogelijke doelen mogelijk maken, duurzaamheid, ambities en Het Nieuwe Werken. Met magie en humor kregen onze ambtenaren boodschappen hierover door.

Ik kijk zeker tevreden terug op onze samenwerking. Bedankt voor je superinzet, je creativiteit en je inspiratie. Jij hebt bewezen dat je het onmogelijke mogelijk kunt maken!’

Gemeente Purmerend – Anita Jorritsma – Denktank ACTIEF gemeente Purmerend

“De show van Jasper is de ideale mix tussen business & pleasure. 100% entertainment met een humoristische toon die ervoor zorgt dat de presentatie geen moment verveelt. Moeiteloos houdt Jasper het publiek geboeid tot de laatste minuut. Voor ons was het belangrijk dat er ook een boodschap in verwerkt zat die de deelnemers bijbleef, hier is Jasper zeker in geslaagd!”

HotSpring – Gervi NV – Marjolein Nijs – Marketing Manager

“Een verassende combinatie van magic en change!”                                                                                                   

Akzo Nobel – Liesbeth van Tongeren-van der Ham – Hoofd Algemene Zaken

“Wij (een team van leidinggevende) zijn geïnspireerd door je optreden! Verandering en beweging zijn thema’s in de zorg. Deze thema’s zien we ook terug in jouw optreden en maakt dat dit perfect aansluit bij wat ons in het nieuwe jaar te wachten staat.

Communicatie en verbinding met elkaar op verschillende wijze te laten ervaren maakt dat we enthousiast zijn en blijven. We hebben genoten en blikken graag terug op deze middag met jou maar zeker ook hebben we op een originele wijze in de toekomst gekeken. Prettige samenwerking!”

Siza – Resie Rutten – Produkt specialist EMB /IV & EMVG/IB

“Jasper van Luit van Magic In Business verzorgde de afsluitende act van onze eindejaarbijeenkomst. Met een combinatie van verrassende illusies en een communicatieve boodschap heeft hij onze mobiliteitsadviseurs en loopbaancoaches (een groep van ca. 100 medewerkers) een spiegel voorgehouden en tips gegeven voor ongewone manieren om gesprekken levendig te houden.

Jasper heeft zich gedegen en goed voorbereid op de doelgroep en de samenwerking was prettig en professioneel.”

PostNL – Ingrid Stuurman – Senior communicatieadviseur – PostNL Mobility

“Jasper heeft ons op een unieke manier laten ervaren dat het onmogelijke toch mogelijk blijkt. Door een goede voorbereiding sloot zijn afsluitende presentatie naadloos aan op de workshops in onze werkconferentie. We zijn verrast, geïnspireerd en gaan met een frisse blik door met ons werk in de zorg voor mensen met een beperking!”

De Waerden – Nicolien Gooijer – Communicatieadviseur

“Wij hebben Jasper gevraagd om voorafgaand aan ons kerstdiner ‘het ijs te breken’ zodat we vrolijk en ontspannen met elkaar van de avond konden genieten. Dat is hem gelukt! Door alle aanwezigen te betrekken in zijn act was het voor iedereen ontzettend leuk en kwam de energie goed los. Echt een aanrader voor een setting als deze!”

KPMG – Joyce Gouweleeuw – KPMG Shared Services and Outsourcing Advisory

“Jasper zorgt met een magische workshop voor een beleving met een hoog energieniveau, veel verbazing en een positief gevoel.”

EPZ – Josanne van der Hart – Adviseur P&O N.V. EPZ en Bestuurslid YEP

“Jasper heeft onze doelstellingen perfect in zijn show verwerkt!”                                                                             

AB Zuid-Holland – Christel Slootmaekers – Marketing/Communicatie

“De motivator Jasper van Luit wist met Magic In Business het publiek op een verrassende en ludieke manier te bespelen met zijn onverklaarbare illusionistentrucs. De rode draad in zijn verhaal was hoe wij ons als jong Stadgenoters het beste kunnen profileren en ontwikkelen binnen onze organisatie.

Al met al een perfecte ochtend. Met een hoofd vol inspiratie en een lach op het gezicht konden de medewerkers weer aan het werk!

De kracht van Jasper ligt in het luisteren naar wensen en vertalen van behoeftes. Hij weet dit perfect te filteren en datgene wat ik wil neer te zetten in de uitvoering en performance. Jasper is een prettig persoon in de omgang, wat zich kenmerkt door een soepele samenwerking, heldere afspraken en flexibele inzet. Samenwerken met Jasper is gegarandeerd een creatief traject met een verrassend resultaat!"

Stadgenoot – Sirikit Huibers – Allround marketing and communications

“Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, met heel veel energie en een langdurende glimlach reed ik weer terug naar Groningen... Heel fijn dat jij er was. Jij hebt het echt mede tot een succes gemaakt. Wat mij betreft ook zeker tot een volgende samenwerking. En ik zal je ook zeker aandragen bij anderen.”

Buro Goeie Grond – Greetje Hingsman – Medeoprichter en communicatie

“Een magische en interactieve show vol verrassende elementen die je er bij stil doen staan om het onmogelijke na te blijven streven. Je blijft erover napraten! Tot de dag van vandaag krijg ik nog steeds zéér positieve reacties van medewerkers over Magic In Business! Het was erg geslaagd! Heel veel dank Jasper!”

WODC – Wetenschappelijk Onderzoek en Documentatiecentrum – Ministerie van Veiligheid en Justitie – Wandana de Vries – Managementondersteuner

“Jasper, Ontzettend bedankt voor je mooie show! En voor de fijne samenwerking. We hebben erg leuke reacties ontvangen. Graag tot ziens!”

ING – Sabine Tool-Frederiks – Sr. Adviseur Communicatie – Center of Expertise Communicatie

“Bij deze wil ik je nogmaals danken voor je bijdrage aan onze beleidsdagen. We hebben het als informatief, onbegrijpelijk en ontspannend ervaren, prima passend binnen het programma op dat moment. Veel goeds toegewenst!”

Zorggroep Apeldoorn en Omstreken – Lex Smetsers, MSc BA, MBZD – Manager Wonen & Zorg

"Nogmaals onwijs bedankt voor je spetterende optreden! Erg geslaagd."

Total Nederland | Servauto - Niels Tap - Marketing en Service

“Samen met Jasper en ons commerciële team hebben we een magische sessie beleeft. Jasper heeft de sessie echt op onze situatie gericht. In de communicatie vooraf aan de inspirerende sessie begreep Jasper meteen waar het in onze situatie om draait en heeft hij door middel van leuke trucs, opdrachten en filmpjes ons wakker geschud en laten inzien dat alles mogelijk is als je samenwerkt. Jasper zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Magic In Business is zeker een aanrader!”

ETT Media – Mandy Meertens – Teamleider verkoop

“Energiek en inspirerend! Jasper weet op magische wijze de juiste toon te zetten voor een brainstorm of werkbijeenkomst!”

Koninklijke Hondenbescherming – Ineke van Herwijnen – Directeur

“Met een groep van 20 personen hebben wij van ING de workshop ‘Magic In Business’ mee mogen maken. Voor twee groepen die samen gaan werken een mooi moment om elkaar op een leuke, interactieve manier te leren kennen. De deelnemers wisten niet van te voren wat ze te wachten te stond, bij binnenkomst was er mooi verrassingseffect. De sfeer zat er al snel goed in. We werden betrokken bij de trucs en iedereen deed enthousiast mee.

We hebben vaak de neiging te denken in obstakels en dingen die onmogelijk zijn; de kracht van Jaspers presentatie en zijn trucs hebben ons laten zien en laten ervaren dat het ‘onmogelijke, mogelijk kan’ zijn zowel in privé als in het dagelijks werk. In tweetallen hebben we een mooie test gedaan op het inzetten van onze zintuigen en onze samenwerking; deze opdracht was erg leuk en zorgde voor verrassende resultaten. Al met al kijken we terug naar een zeer geslaagde, plezierige en magische middag, die de groepen dichter tot elkaar heeft gebracht. Super bedankt hiervoor Jasper!”

ING – Samira el Kanfoudi – Ondernemers Raad

“We’ve had 2 magical days of team building and I’ve heard nothing but extremely positive feedback on the entire event we couldn’t be happier with the way it all went. So thank you Jasper for sharing with us your passion and for having created MAGIC at Nespresso!”

Nespresso – Lara Courcelle – CRC Delight Coordinator – Nestlé Nespresso S.A.

"Inspelend op de actualiteit in ons bedrijf hebben wij met plezier deelgenomen aan deze energieke workshop."

Nelipak B.V. – Debbie de Kleijne – Team Leader product development

Wij hebben een erg leuke workshop gehad van Jasper! In een relatief kleine groep hebben we een leuke en leerzame ochtend gehad. Een vrolijke en gezellige workshop om met een team te doen!

Bibliotheek DOK Delft – Maaike Homans

“Het optreden van Jasper van Luit met Magic In Business was een welkome onderbreking van een pittige vergadering. Er is nog lang over nagepraat. Enorm bedankt!”

Decos – Christa van Dam – Business Development

Wat was The 24 Hours een groot succes! Mede dankzij jouw Kick Off met Magic In Business is onze business course goed gestart en is iedereen wakker geschud. Letterlijk: The 24 Hours of PostNL, This is your wake-up call! Origineel, inspirerend en bovenal mind blowing! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord. Jouw vraag over “Geld of Liefde?” kwam zelfs nog terug in een van de case-presentaties. Veel succes en magie gewenst voor Magic In Business!”

PostNL – Rosanne Sirre – Graduate Recruiter

"Wij hebben Jasper van Luit geboekt ter afsluiting van het lustrum congres voor de klinisch fysici in opleiding. Hij heeft een interactief optreden verzorgd, waarin met name de zichtbaarheid van de klinische fysica het hoofdthema was. De afwisseling van illusies met inhoud zorgde voor een boeiende presentatie, waarbij veel verwondering vanuit de zaal kwam. Dit bleek ook uit de positieve reacties na het optreden vanuit de zaal. Wij vonden het in ieder geval prettig om met Jasper samen te werken, zowel voorafgaand als tijdens het congres. Veel succes gewenst in de toekomst!"

NVFK - Commissie KLIFOP lustrum congres - Melissa van de Steeg

"Een verrassende mix van Magic en motivating communication. Boeiend van begin tot eind!"                          

Evides Waterbedrijf – Aletta Lubben – Ambtelijk secretaris OR

Nog twijfels?!

Heeft u na het lezen van bovenstaande lovende testimonials van onze klanten alsnog vragen? ...dat begrijpen wij best! Wanneer je een evenement, teamdag of conferentie organiseert dan wil je de meest geschikte spreker en de beste teambuilding workshop!

Jasper gaat graag vrijblijvend met u in gesprek om de situatie binnen de organisatie en de doelstelling van het evenement te bespreken. Tijdens dit persoonlijk telefonisch consult zal Jasper met u meedenken om te zorgen dat de interactieve presentatie of teambuilding workshop perfect aansluit op de wensen en behoeften van de organisatie/het evenement en haar medewerkers/publiek.

Hierna weet u zeker 'wat u in handen heeft' en kunt u de juiste beslissing nemen.

Een onvergetelijk moment!

Na jarenlange ervaring met het spreken voor zowel grote groepen, van 1500 mensen tot kleinere groepen van 15 personen, is er een ding waar Jasper zeker van is; het gaat niet om het aantal mensen maar om de impact die je op mensen hebt die telt.

De missie van Jasper is om zijn publiek te raken en het doel van het evenement of teamdag te bereiken.

Jasper is enthousiast en toegewijd om ervoor te zorgen dat de gasten na afloop van het evenement of de teamdag vol inspiratie en ambitie de zaal verlaten en nog lang na het evenement zullen terugdenken aan de magische dag.