Spreker, trainer & illusionist

Jasper van Luit

Inhoud teamtraining en presentatie

Spreker met inzichten, illusies en interactie

In de vele jaren die ik als fulltime spreker en trainer in de trainingswereld actief ben, zijn er onderwerpen die steeds weer terugkomen, en waar ik graag over spreek, zoals verandering & veranderingsbereidheid, groei, communicatie, leiderschap, samenwerking, creativiteit & oplossingsgerichtheid, innovatie en organisatieverandering. Al deze onderwerpen hebben directe invloed op de ontwikkeling van medewerkers en het succes van organisaties.


Met mijn achtergrond als afgestudeerd communicatiedeskundige en mijn 25 jaar ervaring als internationaal illusionist, weet ik mijn presentaties en trainingen zowel inhoudelijk sterk, als boeiend te maken. Mensen inspireren, motiveren en activeren is mijn missie als spreker en trainer. De combinatie van inhoud, sterke illusies, eye-opening inzichten, interactie, humor en mind experimenten gebruik ik om te zorgen dat de informatie blijft hangen en tegelijkertijd mensen verwondert en inspireert.

Onderstaande onderwerpen worden natuurlijk altijd toegespitst op de situatie van uw team, organisatie, evenement of congres, zodat deze perfect aansluiten op de belevingswereld van uw publiek en doelstelling. De onderwerpen kunnen op zichzelf worden behandeld in een presentatie of training, ook kunnen meerdere onderwerpen terugkomen in één sessie.