Openingsact: Spectaculaire opening nieuw pand ITEQ
19 mei 2023 
2 min. leestijd

Openingsact: Spectaculaire opening nieuw pand ITEQ

Showtime in Nijkerk met sensationele openingsact!

Vandaag had ik de eer om als spreker een super mooi nieuw pand te openen van ITEQ met een openingsact. 150 klanten waren vandaag mijn publiek. Tijdens de spectaculaire opening heb ik eerst de gasten verrast met een inspiratieshow vol spannende illusies, bizarre mind experimenten en inzichten. Hierbij heb ik een duidelijke link gelegd tussen de wereld van ITEQ en de manier waarop illusionisten denken en waar deze elkaar raken.


Openingsact


Spectaculaire openingsact nieuwe vestiging

Na mijn interactieve inspiratieshow kwam het officiële gedeelte van de opening. Hierbij heb ik een Flash Screen en Streamer Shooters (dit zijn een soort serpentine kanonnen) ingezet. De twee directeuren Tim Kollen en Theo Tolboom van ITEQ drukten gezamenlijk op een grote rode knop waarna serpentines de lucht in schoten. Tegelijkertijd kwam er in een grote lijst achter een enorme steekvlam de tekst ‘WELCOME TO THE WORLD OF ITEQ’ tevoorschijn. 

Dit is een prachtige en magische manier om een pand, vestiging of congres te openen. Daarnaast word ik hiermee vaak geboekt voor de kick-off van een project, veranderingsproject, teamdag of bij een productlancering. Ook wordt dit onderdeel vaak ingezet als afsluiting van een congres of bij een prijsuitreiking. Toch net iets spectaculairder dan het doorknippen van een lintje 😉

Openingsact Welcome to the World of Iteq


Reactie van de klant

 

“Op enthousiaste wijze wist Jasper de missie van ITEQ door middel van zijn onverklaarbare acts over te brengen op onze klanten. Met als finale een spectaculaire opening van ons nieuwe pand!”

ITEQ | Menno Bos | Sales Manager

 


Openingsact event


Alles is mogelijk

ITEQ is een magisch bedrijf dat alles kan maken van metaal… echt ALLES!

Ik stond versteld van wat mogelijk is. Hier worden onder andere de toegangspoortjes op de NS treinstations gefabriceerd, en de schoonmaakmachines op Schiphol en de elektrische oplaadpunten voor electrische auto’s op straat.

 

In deze gloednieuwe fabriek met high tech lasmachines en lasersnijders worden zowel producten van aluminium als ijzer en staal gemaakt. Producten worden hier eerst ontworpen door de engineers waarna in de fabriek deze ontwerpen tot leven komen… Van idee >> naar werkelijkheid, in een hele korte tijd.

Heel fascinerend om te zien… vooral als illusionist!

 

Zie ook..


Spraakmakende openingsact

Opzoek naar een spraakmakende openingsact van jullie pand of event? …of juist een onvergetelijke afsluiting van jullie conferentie of teamdag?

 

Opening act

 

Al 15 jaar ben ik een veelgevraagd spreker en werk ik wereldwijd met de mooiste bedrijven. Als communicatiedeskundige, illusionist en inspirator breng ik magie in bedrijven, overheden, zorginstellingen en universiteiten. Mijn diensten:


Vragen

Meer informatie of vragen? Neemt gerust contact met mij op! Ik ben telefonisch bereikbaar via 020 777 55 11

Over de schrijver
Al 25 jaar ben ik professioneel prijswinnend illusionist, en treed met heel veel liefde over de hele wereld op. Als communicatieman, ondernemer en spreker werk ik met de mooiste bedrijven, universiteiten en overheden. Bijzondere verhalen, verrassende inzichten en magische ideeën deel ik tijdens mijn interactieve presentaties, inspiratieshows, workshops, webinars en blogs.
Reactie plaatsen