Page content

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter nodig?

Bent u opzoek naar een ervaren dagvoorzitter of presentator voor uw congres, evenement of bedrijfsdag? Dagvoorzitter Jasper van Luit heeft ruim 15 jaar ervaring.

Jasper is internationaal prijswinnend illusionist en communicatiedeskundige en hij maakt gebruik van entertainment en illusies om impact te vergroten en onderwerpen op ludieke manier te belichten. Zijn dagvoorzitterschap is spraakmakend en ontsuffend. Ideaal om mensen op scherp te zetten en het congres onvergetelijk te maken.

Interactie zorgt voor verbinding en betrokkenheid

Tijdens het congres, evenement of award uitreiking brengt Jasper korte en verrassende illusies en interactieve experimenten met de deelnemers in de zaal. De illusies zijn ijzersterk en de inhoud wordt toegespitst op het thema van de dag.

Jasper is een enthousiaste, verbindende en scherpe dagvoorzitter met humor. Jaspers motto is om mensen te verbinden en een link te leggen tussen de onderdelen van de dag. Daarnaast zorgt Jasper voor dialoog. Jasper komt graag tot de kern en zoekt steeds weer naar heldere antwoorden op soms complexe vragen, maar tegelijkertijd is hij een expert op het gebied van mensen verwonderen en inspireren.

Bent u geïnteresseerd in een top dagvoorzitter?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Jasper voor meer informatie en beschikbaarheid.

    Comment Section

    0 reacties op “Dagvoorzitter

    Plaats een reactie


    *


    like