keynote spreker

Ontsuf, verras en

inspireer uw publiek!

Keynote spreker Jasper van Luit maakt elk congres, event en teamdag onvergetelijk

Jasper van Luit heeft ruim 15 jaar ervaring als keynote spreker met het verzorgen van indrukwekkende presentaties en teambuilding workshops voor de meest belangrijke organisaties en bedrijven. Tijdens zijn studie communicatie in Amsterdam, ontwikkelde Jasper zijn workshops, trainingen en bedrijfsshows waarbij hij zijn visies op magie kon integreren in het bedrijfsleven. Magie gebruikt hij als instrument om verschillende uitdagingen aan te pakken. Magie is nodig in een gezond, krachtig en innovatief bedrijf. Jasper is gedreven en toegewijd om magic in business te brengen en zijn geheimen te delen zodat de wereld mooier wordt, bedrijven succesvoller en medewerkers gelukkiger. Naast zijn werk als keynote spreker tijdens teamdagen, evenementen en seminars wordt Jasper ook veel geboekt als dagvoorzitter en presentator tijdens congressen.

HAPPY CLIENTS!

ABN AMRO

“Jasper heeft mijn projectleiders een eerste boost gegeven in leren veranderen en wat daar allemaal voor nodig is. Door zijn enthousiasme en zijn snelle begrip van het probleem werd het een geslaagde middag met veel interactie, verbazing en veel lol. Jasper bedankt!”

Patricia van Unen

ABENA

“Jasper weet niet alleen een leuke inspirerend show neer te zetten, waarbij het publiek niet toekijkt maar participeert en wordt meegezogen in zijn enthousiasme. Hij weet ook heel goed zijn performance te koppelen aan diepere boodschappen die aansluiten op thema’s die leven binnen een organisatie.”

Rob Basjes

Klanten keynote spreker

“Such an inspiring show by Jasper with the valued message behind it: we all can make the impossible possible!

Jasper’s boosted our energy during the PMO day and showed he is a professional by tailoring the show to our theme of the day. Thank you!”

ASML | Eefje Huijbregts | PMO EUV

Neem gerust contact op voor meer informatie en beschikbaarheid van keynote spreker Jasper.

[gravityform id="4" title="false" description="false"]