Page content

Keynote spreker bij Wereld Natuur Fonds

article content

Keynote spreker bij Wereld Natuur Fonds

Tijdens de bedrijvendag van het Wereld Natuur Fonds werden partnerbedrijven en andere toonaangevende organisaties uitgenodigd. Met Magic In Business werd ik als keynote spreker ingezet om het belang van duurzaam ondernemen op een indrukwekkende en ludieke manier te illustreren.

De nadruk van de presentatie lag vooral op de voorbeeldfunctie die multinationals hebben. Begin bij de industrie en de rest van de wereld zal mee veranderen. Great power comes with great responsibility!

Het is heerlijk dat ik een klein beetje heb kunnen bijdragen aan een mooiere wereld 😉

Spreker bij Wereld Natuur Fonds

Reactie van een klant:

“Een fantastische mix van inhoudelijke aansluiting bij het duurzaamheidsthema van onze relatiedag en plezierig interactief entertainment!”

Wereld Natuur Fonds WWF Leo Hillen – Head of Business and Industry

Wat kan ik voor u betekenen?

Wilt u een spreker inhuren dan kunt u terecht bij Magic In Business? Al 15 jaar ben ik een veelgevraagd spreker en werk ik wereldwijd met toonaangevende bedrijven. Als communicatiedeskundige, illusionist en inspirator breng ik magie in bedrijven, overheden, zorginstellingen en universiteiten. Mijn diensten:

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met mij op! Ik ben telefonisch bereikbaar via 020 777 55 11

Comment Section

0 reacties op “Keynote spreker bij Wereld Natuur Fonds

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

like