Keynote spreker bij Wereld Natuur Fonds
03 oktober 2016 
0 min. leestijd

Keynote spreker bij Wereld Natuur Fonds

Tijdens de bedrijvendag van het Wereld Natuur Fonds werden partnerbedrijven en andere toonaangevende organisaties uitgenodigd. Met Magic In Business werd ik als keynote spreker ingezet om het belang van duurzaam ondernemen op een indrukwekkende en ludieke manier te illustreren.

De nadruk van de presentatie lag vooral op de voorbeeldfunctie die multinationals hebben. Begin bij de industrie en de rest van de wereld zal mee veranderen. Great power comes with great responsibility!

Het is heerlijk dat ik een klein beetje heb kunnen bijdragen aan een mooiere wereld 😉

Spreker bij Wereld Natuur Fonds

Reactie van een klant:

“Een fantastische mix van inhoudelijke aansluiting bij het duurzaamheidsthema van onze relatiedag en plezierig interactief entertainment!”

Wereld Natuur Fonds WWF Leo Hillen – Head of Business and Industry

Wat kan ik voor u betekenen?

Wilt u een spreker inhuren dan kunt u terecht bij Magic In Business? Al 15 jaar ben ik een veelgevraagd spreker en werk ik wereldwijd met toonaangevende bedrijven. Als communicatiedeskundige, illusionist en inspirator breng ik magie in bedrijven, overheden, zorginstellingen en universiteiten. Mijn diensten:

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met mij op! Ik ben telefonisch bereikbaar via 020 777 55 11

Over de schrijver
Al 25 jaar ben ik professioneel prijswinnend illusionist, en treed met heel veel liefde over de hele wereld op. Als communicatieman, ondernemer en spreker werk ik met de mooiste bedrijven, universiteiten en overheden. Bijzondere verhalen, verrassende inzichten en magische ideeën deel ik tijdens mijn interactieve presentaties, inspiratieshows, workshops, webinars en blogs.
Reactie plaatsen