Inzichten en inspiratie

Inzichten en inspiratie voor iedereen!

Mijn naam is Jasper van Luit en ik ben spreker, communicatiedeskundige en illusionist. Al zeker 15 jaar ben ik, met veel plezier, actief als inspirerende spreker voor het bedrijfsleven en bij overheden.

In mijn blog ‘Inzichten en inspiratie’ deel ik mijn gedachtespinsels en dingen die mij bezig houden. Regelmatig schrijf ik hier iets over ideeën, ervaringen en kennis die opdoe. Onderwerpen die ik leuk vind om over te schrijven zijn communicatie, verandermanagement, effectief leiderschap, samenwerking, doorbreken van patronen en de magie van het alledaagse.

Mochten er vragen naar boven komen naar aanleiding van mijn artikelen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Graag neem ik de tijd om mijn inzichten toe te lichten ;)

like