Inzichten en inspiratie

Inzichten en inspiratie voor iedereen!

Mijn naam is Jasper van Luit en ik ben spreker, communicatiedeskundige en illusionist. Al zeker 15 jaar ben ik, met veel plezier, actief als inspirerende spreker voor het bedrijfsleven en bij overheden.In mijn blog 'Inzichten en inspiratie' deel ik mijn gedachtespinsels en dingen die mij bezig houden. Regelmatig schrijf ik hier iets over ideeën, ervaringen en kennis die opdoe. Onderwerpen die ik leuk vind om over te schrijven zijn communicatie, verandermanagement, effectief leiderschap, samenwerking, doorbreken van patronen en de magie van het alledaagse.Mochten er vragen naar boven komen naar aanleiding van mijn artikelen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Graag neem ik de tijd om mijn inzichten toe te lichten ;)
Berichten over Inzichten en inspiratie:
Nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarsborrel ideeën
0
Nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarsborrel ideeën
Nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarsborrel ideeën
Spreker boeken: 9 tips voor het boeken van de juiste spreker
0
Spreker boeken: 9 tips voor het boeken van de juiste spreker
Spreker boeken: 9 tips voor het boeken van de juiste spreker
Waarom fouten maken goed is...
0
Waarom fouten maken goed is...
Waarom fouten maken goed is...
6 essentiële tips voor succesvolle verandering
2
6 essentiële tips voor succesvolle verandering
6 essentiële tips voor succesvolle verandering