Nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarsborrel ideeën
06 december 2023 
2 min. leestijd

Nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarsborrel ideeën

Nieuwjaarsborrel ideeën: nu het einde van het jaar nadert, zijn organisatoren van de nieuwjaarsborrel, de nieuwjaarsreceptie of jaarafsluiting vaak op de valreep nog even snel opzoek naar de invulling van dit event. Maar ja, veel tijd is er niet, er liggen nog hopen werk en to-do-lists te wachten.

Welke nieuwjaarsborrel ideeën zijn geschikt? Dit jaar maar weer de jaarlijkse speech van de directeur en de leidinggevenden, en daarna snel aan de borrel? Of is het bedrijf toe aan een nieuw impuls dat daadwerkelijk iets toevoegt aan het event en het team?

Oud en nieuw ideeën

Spreker of cabaretier inhuren?

Al snel kom je dan uit bij een externe spreker, maar waar moet je beginnen? Er zijn zoveel sprekers, zoals sportsprekers, BN-ers en cabaretiers. Voordat je het weet wordt het te lollig of weer veel te inhoudelijk, waardoor het feestelijke karakter van de nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie verdwijnt. Volgens mij is de ultieme spreker tijdens een nieuwjaarsreceptie of kick-off een spreker die collega’s energie geeft, die mensen laat lachen en mensen inspireert om met een positieve blik naar het nieuwe jaar te kijken.

Voeg magie toe

Precies dat is wat ik doe als spreker, maar dan met heel veel interactie, magie en illusie. Met Magic In Business word ik over de hele wereld geboekt om leidinggevenden en medewerkers te motiveren. De combinatie van inhoud, illusies, humor, interactieve mind experimenten en inzichten die ik heb als illusionist en communicatiedeskundige, zorgen voor een boeiende presentatie.

Daarnaast verwonder ik mensen en inspireer hen om anders te denken en anders te werken. Wellicht niet een combinatie die je eerder hebt gezien, maar dat maakt het uniek en passend bij de tijd van het jaar. Natuurlijk denk ik graag mee om de inhoud naadloos aan te laten sluiten op de thema’s en onderwerpen die spelen binnen de organisatie. Door mijn jaren lange ervaring begrijp ik snel wat nodig is tijdens een event.

Jasper van Luit on fire

Hier een paar reacties van recente opdrachtgevers

PostNL – Rosanne Sirre: “Origineel, inspirerend en bovenal mind blowing! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord!”  

KPMG – Joyce Gouweleeuw: “Het was voor iedereen ontzettend leuk en de energie kwam goed los. Echt een aanrader!”  

Kneipp – Kees Griep: “Magic In Business: een MUST voor elk inspirerend en motiverend moment!”

ING – Patricia Attevelt:Hartelijk dank voor je geweldige presentatie, je hebt onze verwachtingen overtroffen!”

Naast mijn interactieve presentatie met Magic In Business kun je, als afwisseling, ook kiezen voor hands-on activiteiten die ervoor zorgen dat het team tijdens het event aan de slag gaat met uitdagende activiteiten waar het normaal gesproken nooit mee in aanraking komt. Activiteiten die tot de verbeelding spreken en waar samenwerking en communicatie essentieel is om spannende doelstellingen voor elkaar te krijgen. Wellicht iet wat cryptisch omschreven, maar bij mijn collega’s van www.top-teambuilding.nl kunt je deze verrassende activiteiten ontdekken.

Heeft u deze artikelen al gezien?

Wat kan ik voor u betekenen?

Wilt u een spreker inhuren dan kunt u terecht bij Magic In Business? Al 15 jaar ben ik een veelgevraagd spreker en werk ik wereldwijd met toonaangevende bedrijven. Als communicatiedeskundige, illusionist en inspirator breng ik magie in bedrijven, overheden, zorginstellingen en universiteiten. Mijn diensten:

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met mij op! Ik ben telefonisch bereikbaar via 020 777 55 11

Over de schrijver
Al 25 jaar ben ik professioneel prijswinnend illusionist, en treed met heel veel liefde over de hele wereld op. Als communicatieman, ondernemer en spreker werk ik met de mooiste bedrijven, universiteiten en overheden. Bijzondere verhalen, verrassende inzichten en magische ideeën deel ik tijdens mijn interactieve presentaties, inspiratieshows, workshops, webinars en blogs.
Reactie plaatsen