Page content

article content

Nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarsborrel ideeën

“Wat moet ik nu weer verzinnen voor onze nieuwjaarsborrel?”

Nieuwjaarsborrel ideeën: Nu het einde van het jaar nadert, zijn organisatoren van de nieuwjaarsborrel, de nieuwjaarsreceptie of jaarafsluiting vaak op de valreep nog even snel opzoek naar de invulling van dit event. Maar ja, veel tijd is er niet, er liggen nog hopen werk en to-do-lists te wachten.

Welke nieuwjaarsborrel ideeën zijn geschikt? Dit jaar maar weer de jaarlijkse speech van de directeur en de leidinggevenden, en daarna snel aan de borrel? Of is het bedrijf toe aan een nieuw impuls dat daadwerkelijk iets toevoegt aan het event en het team?

Spreker of cabaretier inhuren?

Al snel kom je dan uit bij een externe spreker, maar waar moet je beginnen? Er zijn zoveel sprekers, zoals sportsprekers, BN-ers en cabaretiers. Voordat je het weet wordt het te lollig of weer veel te inhoudelijk, waardoor het feestelijke karakter van de nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie verdwijnt. Volgens mij is de ultieme spreker tijdens een nieuwjaarsreceptie of kick-off een spreker die collega’s energie geeft, die mensen laat lachen en mensen inspireert om met een positieve blik naar het nieuwe jaar te kijken.

 

Nieuwjaarsborrel ideeën

Voeg magie toe

Precies dat is wat ik doe als spreker, maar dan met heel veel interactie, magie en illusie. Met Magic In Business word ik over de hele wereld geboekt om leidinggevenden en medewerkers te motiveren. De combinatie van inhoud, illusies, humor, interactieve mind experimenten en inzichten die ik heb als illusionist en communicatiedeskundige, zorgen voor een boeiende presentatie. Daarnaast verwonder ik mensen en inspireer hen om anders te denken en anders te werken. Wellicht niet een combinatie die je eerder hebt gezien, maar dat maakt het uniek en passend bij de tijd van het jaar. Natuurlijk denk ik graag mee om de inhoud naadloos aan te laten sluiten op de thema’s en onderwerpen die spelen binnen de organisatie. Door mijn jaren lange ervaring begrijp ik snel wat nodig is tijdens een event.

 

Spreker tijdens kick-off

 

Hier een paar reacties van recente opdrachtgevers

PostNL – Rosanne Sirre: “Origineel, inspirerend en bovenal mind blowing! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord!”  

KPMG – Joyce Gouweleeuw: “Het was voor iedereen ontzettend leuk en de energie kwam goed los. Echt een aanrader!”  

Kneipp – Kees Griep: “Magic In Business: een MUST voor elk inspirerend en motiverend moment!”

ING – Patricia Attevelt: “Hartelijk dank voor je geweldige presentatie, je hebt onze verwachtingen overtroffen!”

 

Proost op het nieuwe jaar!

 

Naast mijn interactieve presentatie met Magic In Business kun je, als afwisseling, ook kiezen voor hands-on activiteiten die ervoor zorgen dat het team tijdens het event aan de slag gaat met uitdagende activiteiten waar het normaal gesproken nooit mee in aanraking komt. Activiteiten die tot de verbeelding spreken en waar samenwerking en communicatie essentieel is om spannende doelstellingen voor elkaar te krijgen. Wellicht iet wat cryptisch omschreven, maar bij mijn collega’s van www.top-teambuilding.nl kunt je deze verrassende activiteiten ontdekken.

Met deze tips en nieuwjaarsborrel ideeën hoop ik het organiseren van jullie nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel iets vergemakkelijkt te hebben. Het lijkt mij oprecht leuk om met jullie het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te omarmen met Magic In Business. Maar wees er wel snel bij, mijn agenda loopt snel vol 😉

Geen tijd om te mailen en haast? Voel je vrij om mij te bellen om de mogelijkheden te bespreken: 0207775511 – mailen mag natuurlijk ook: info@magicinbusiness.nl Daarnaast kun je mij bereiken via het contactformulier.

Meer informatie over mijn interactieve presentatie kun je hier vinden.

Voor nu alvast een heerlijke feestdagen en veel succes met de organisatie van de nieuwjaarsborrel!

Comment Section

0 reacties op “Nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarsborrel ideeën

Plaats een reactie


*


like