Gastspreker afsluiting ING Event
20 september 2017 
1 min. leestijd

Gastspreker afsluiting ING Event

Tijdens het grootschalige ING Event met als titel ‘Thank god it’s tribeday’ was ik als gastspreker ingehuurd om de dag spectaculair af te sluiten. Mijn doel was om de presentatie interactief te maken waarbij ik alle 2400 IT-medewerkers tegelijk zou betrekken en de magie letterlijk in hun handen zou gebeuren. Als afsluiting van het event moest mijn presentatie indrukwekkend en krachtig zijn, zodat de gasten vol energie en met een goed gevoel naar huis zouden gaan. Nou, dat is gelukt! 🙂

De aanleiding van het evenement was een reorganisatie binnen ING waarbij het hele ING hoofdkantoor is overgegaan op Agile werken. Het thema van het evenement was SLIM fit. SLIM staat voor Share Learn Inspire and Meet.

Mijn podium tijdens de tech rehearsal.

Lets meet… and make the impossible possible!

Gedurende mijn interactieve presentatie stond het onderwerp ‘Meet’ centraal.

Elkaar opzoeken en elkaar leren kennen, Agile samenwerken, verbondenheid, grootse wensen delen, oplossingsgerichtheid, effectieve interne communicatie en het optimaal benutten van het interne netwerk, kwamen aan bod. Daarnaast stond ‘samen het onmogelijke, mogelijk maken’ centraal!
Bekijk hier een kort fragment van mijn optreden in deze aftermovie. Check vanaf 2:29 tot 2:37.

Reacties van de klant

“Hartelijk dank voor je geweldige presentatie, je hebt onze verwachtingen overtroffen.”
ING – Patricia Attevelt – Program Manager RIO – Directie ING Domestic Bank Nederland

“Jasper, Ontzettend bedankt voor je mooie show! En voor de fijne samenwerking. We hebben erg leuke reacties ontvangen. Graag tot ziens!
ING – Sabine Tool-Frederiks – Sr. Adviseur Communicatie – Center of Expertise Communicatie

Afsluiting event gastpreker

Publieksparticipatie tijdens afsluiting ING

Gastspreker boeken?

Bent u opzoek naar een geschikte en vooral bijzondere gastspreker voor uw event? Vol toewijding en passie zorg ik voor een krachtige een inspirerende opening of afsluiting van uw congres of teamdag. Met de magische mix van inhoud, interactie en illusies zorg ik voor verwondering, interactie en verrassing.

Wat kan ik voor u betekenen?

Wilt u een spreker inhuren dan kunt u terecht bij Magic In Business? Al 15 jaar ben ik een veelgevraagd spreker en werk ik wereldwijd met toonaangevende bedrijven. Als communicatiedeskundige, illusionist en inspirator breng ik magie in bedrijven, overheden, zorginstellingen en universiteiten. Mijn diensten:

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met mij op! Ik ben telefonisch bereikbaar via 020 777 55 11

Over de schrijver
Al 25 jaar ben ik professioneel prijswinnend illusionist, en treed met heel veel liefde over de hele wereld op. Als communicatieman, ondernemer en spreker werk ik met de mooiste bedrijven, universiteiten en overheden. Bijzondere verhalen, verrassende inzichten en magische ideeën deel ik tijdens mijn interactieve presentaties, inspiratieshows, workshops, webinars en blogs.
Reactie plaatsen