Page content

Teambuilding Nederland

Opzoek naar effectieve teambuilding activiteiten in Rotterdam, Den Haag of Noord-Holland? Inspirerende spreker Jasper van Luit beweegt medewerkers met Magic In Business. Magic In Business is een onderdeel van Teambuilding Nederland. Tijdens zijn verrassende teambuilding workshops zet Jasper medewerkers aan het denken en tegelijkertijd geeft hij teams een boost en instrumenten om schijnbaar onmogelijke doelstellingen na te streven.

Samen sterk met Teambuilding Nederland!

Jasper is een toegewijd spreker en communicatiedeskundige die vol enthousiasme de band tussen medewerkers binnen teams hechter maakt. Als de communicatie in teams goed is dan zullen medewerkers effectiever samenwerken en zal de afstand, die er zou kunnen zijn, tussen medewerkers verdwijnen. Ondanks het verschil van culturen en achtergronden kunnen medewerkers effectief samenwerken als mensen naar elkaar luisteren. Luisteren en observeren is de kern van communicatie. Op het moment dat je weet wat er speelt binnen het team en bij je collega’s dan kun je daarmee rekening houden. Goede interne communicatie zorgt voor betrokkenheid en plezier binnen het werk.

Jasper van Luit is een populaire spreker die over de hele wereld wordt ingehuurd om bedrijven een positieve boost te geven. De kennis en inzichten die Jasper heeft op het gebied van veranderingsmanagement, veranderingsbereidheid, succesvol samenwerken en communicatie deelt Jasper graag tijdens zijn teambuilding workshop. Het maakt dus niet uit of u een teambuilding dag of team event in Rotterdam, teambuilding in Den Haag of in Noord-Holland nodig heeft. Jasper komt graag langs om medewerkers te inspireren en van uw bedrijfsuitje of teamdag een doorslaand succes te maken!

Jasper van Luit staat met Magic In business voor teambuilding activiteiten die werkelijk medewerkers energie, plezier en inspiratie geven. Het uiteindelijke doel is een goede sfeer op het werk, sterke samenwerken en het boeken van grootste resultaten!

Neem gerust contact op met Magic In Business om af te stemmen wat Jasper voor jullie teamdag of bedrijfsuitje kan betekenen.

    Comment Section

    0 reacties op “Teambuilding Nederland

    Plaats een reactie


    *


    like