Page content

Teambuilding Amsterdam

Magic In Business biedt teambuilding trainingen en workshops in Amsterdam

In Amsterdam is een enorm aanbod aan teambuilding activiteiten. Helaas worden er realtief weinig vernieuwende teambuilding activiteiten aangeboden. Magic In Business is verzorgt originele workshops en innovatieve trainingen voor bedrijven in en rondom Amsterdam.

Het doel van Magic In Business is het integreren van magie in organisaties. Ieder bedrijf heeft eigen visies en doelstellingen, daar spelen wij op in met ‘magie op maat’. De teambuilding workshop Magic In Business is interactief, actueel en vol inhoud.

De drijvende kracht achter Magic In Business

Jasper van Luit heeft ruim vijftien jaar ervaring met het verzorgen van presentaties en workshops en is een veelgevraagd spreker voor organisaties en bedrijven in en rond Amsterdam. Zijn visie als illusionist op het bedrijfsdenken heeft hij ontwikkeld tijdens zijn studie Communicatie. Hier ontwikkelde hij zijn inzichten die bruikbaar zijn binnen organisaties. Met een magische manier van denken is alles mogelijk!

De meest verrassende workshop met teambuilding Amsterdam!

Lijkt het u een goed idee om met uw werknemers aan teambuilding te doen? Of wilt u de creativiteit vergroten binnen uw bedrijf in Amsterdam? Op een innovatieve en inspirerende manier uw werknemers motiveren? Zorg voor magie in uw bedrijf! Jasper van Luit staat altijd voor u klaar om u te helpen en advies te geven. Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie!

    Comment Section

    0 reacties op “Teambuilding Amsterdam

    Plaats een reactie


    *


    like