Kick-off PostNL

Voor de kick-off van het ’24 Hours of PostNL’ evenement werd ik als spreker geboekt om op spectaculaire wijze af te trappen, want het thema van dit PostNL event was ‘This is your wake-up call!’

Dat wakker schudden is precies wat ik met de aanwezige young professionals heb gedaan, doormiddel van een dynamische en krachtige sessie heb ik de deelnemers op scherp gezet voordat de 24 uur in ging. Daarnaast heb ik de verschillende deelnemers elkaar op ludieke wijze laten leren kennen, door cruciale en soms confronterende vragen te stellen. Bizarre illusies en mind experimenten heb ik afgewisseld met interactieve oefeningen om de deelnemers vanaf het begin tot het einde te prikkelen.

Spreker Post NL

Ik kon beginnen..

Na mijn interactieve kick-off gaf Jan Bos, CFO (financieel directeur), het startschot en activeerde de tijdsklok waarna de 24 uur van start ging!

Tijdens de business course van 24 uur kwamen de afgestudeerde cum laude studenten in aanraking met alle facetten van PostNL, zodat zij in een sneltreintempo PostNL goed leerden kennen. Zonder slaap werden de talenten op de proef gesteld met challenges.

Bekijk hieronder een kort fragment van mijn kick-off en de 24 Hours! Mijn stukje zit tussen 1:35 tot 2:38

Meer informatie over 24 Hours of PostNL?

> Check deze link: Business Course 24 Hours of PostNL

Reactie van de klant

“Wat was The 24 Hours een groot succes! Mede dankzij jouw Kick Off met Magic In Business is onze business course goed gestart en is iedereen wakker geschud. Letterlijk: The 24 Hours of PostNL, This is your wake-up call!

Je show was origineel, inspirerend en bovenal mind blowing! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord. Jouw vraag over “Geld of Liefde?” kwam zelfs nog terug in een van de case-presentaties. Veel succes en magie gewenst voor Magic In Business!”

PostNL – Rosanne Sirre – Graduate Recruiter

Wat kan ik voor u betekenen?

Wilt u een spreker inhuren dan kunt u terecht bij Magic In Business? Al 15 jaar ben ik een veelgevraagd spreker en werk ik wereldwijd met toonaangevende bedrijven. Als communicatiedeskundige, illusionist en inspirator breng ik magie in bedrijven, overheden, zorginstellingen en universiteiten. Mijn diensten:

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met mij op! Ik ben telefonisch bereikbaar via 020 777 55 11

Over de schrijver
Al 25 jaar ben ik professioneel prijswinnend illusionist, en treed met heel veel liefde over de hele wereld op. Als communicatieman, ondernemer en spreker werk ik met de mooiste bedrijven, universiteiten en overheden. Bijzondere verhalen, verrassende inzichten en magische ideeën deel ik tijdens mijn interactieve presentaties, inspiratieshows, workshops, webinars en blogs.
Reactie plaatsen