Inspirerende workshop voor Alliander
03 oktober 2016 
1 min. leestijd

Inspirerende workshop voor Alliander

Door de veranderingen in de maatschappij die wij op dit moment ervaren zijn organisaties genoodzaakt om mee te veranderen. Alliander heeft ook te maken met de impact die de verandering met zich meebrengt. Er is sprake van een reorganisatie en er zijn veel nieuwe ontwikkelingen waar medewerkers binnen Alliander mee worden geconfronteerd. Mensen vinden veranderen meestal spannend en bedreigend. Je weet natuurlijk nooit wat gaat komen. Juist dat mysterie kan stress opwekken.

Toch geloof ik dat die onzekerheid ook krachtig kan werken omdat het mensen op scherp zet, en een ontsuffende werking heeft. Door open te staan voor wat gaat komen en het onbekende te omarmen, kunnen dingen die aanvankelijk spannend of zelfs eng leken uiteindelijk juist mooie kansen zijn. Aan de hand van mijn inspirerende workshop Magic In Business liet ik de accountmanagers binnen Alliander op een luchtige manier zien dat verandering ook uitdagend en leuk kan zijn. Nieuwe mogelijkheden zien en kansen pakken geeft een goed gevoel en is constructief.

Weg met de sleur! Hallo vernieuwing, innovatie en creativiteit!

Workshop Alliander

Wat kan ik voor u betekenen?

Wilt u een spreker inhuren of een inspirerende workshop inzetten? Al 15 jaar ben ik een veelgevraagd spreker en werk ik wereldwijd met toonaangevende bedrijven. Als communicatiedeskundige, illusionist en inspirator breng ik magie in bedrijven, overheden, zorginstellingen en universiteiten. Mijn diensten:

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar via 020 777 55 11

Over de schrijver
Al 25 jaar ben ik professioneel prijswinnend illusionist, en treed met heel veel liefde over de hele wereld op. Als communicatieman, ondernemer en spreker werk ik met de mooiste bedrijven, universiteiten en overheden. Bijzondere verhalen, verrassende inzichten en magische ideeën deel ik tijdens mijn interactieve presentaties, inspiratieshows, workshops, webinars en blogs.
Reactie plaatsen