Page content

Inspirerende workshop voor Alliander

article content

Inspirerende workshop voor Alliander

Door de veranderingen in de maatschappij die wij op dit moment ervaren zijn organisaties genoodzaakt om mee te veranderen. Alliander heeft ook te maken met de impact die de verandering met zich meebrengt. Er is sprake van een reorganisatie en er zijn veel nieuwe ontwikkelingen waar medewerkers binnen Alliander mee worden geconfronteerd. Mensen vinden veranderen meestal spannend en bedreigend. Je weet natuurlijk nooit wat gaat komen. Juist dat mysterie kan stress opwekken.

Toch geloof ik dat die onzekerheid ook krachtig kan werken omdat het mensen op scherp zet en een ontsuffende werking heeft. Door open te staan voor wat gaat komen en het onbekende te omarmen kunnen dingen die aanvankelijk spannend of zelfs eng leken uiteindelijk juist mooie kansen zijn. Aan de hand van mijn inspirerende workshop Magic In Business liet ik de accountmanagers binnen Alliander op een luchtige manier zien dat verandering ook uitdagend en leuk kan zijn. Nieuwe mogelijkheden zien en kansen pakken geeft en goed gevoel en is constructief.

Weg met de sleur! Hallo vernieuwing, innovatie en creativiteit!

Workshop Alliander

Wat kan ik voor u betekenen?

Wilt u een spreker inhuren dan kunt u terecht bij Magic In Business? Al 15 jaar ben ik een veelgevraagd spreker en werk ik wereldwijd met toonaangevende bedrijven. Als communicatiedeskundige, illusionist en inspirator breng ik magie in bedrijven, overheden, zorginstellingen en universiteiten. Mijn diensten:

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met mij op! Ik ben telefonisch bereikbaar via 020 777 55 11

Comment Section

0 reacties op “Inspirerende workshop voor Alliander

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

like